Búsqueda en los contenidos de la web

 
Vous êtes:

Qui som

Qui Som

Persones íntegres i respectuoses que estan formades per treballar en equip. Gent professional i entusiasta amb el valor i la formació necessària per a ser líders.

ML Correduria opera en el mercat de la mediació d’assegurances exercint tasques de Consultoria, des de fa  més de 30  anys. La nostra activitat està centrada en la Gerència de Riscos i la Gestió de Programes d’Assegurances per Empreses.

El nostre actiu més important és el nostre Capital de Coneixement, resultat d’una llarga experiència personal i professional de l’equip humà de ML Correduria. La gestió del mateix sustenta i projecta Serveis i Productes de Qualitat per als nostres clients.

Valors
Valores

Els valors defineixen qui som, estableixen la línia ètica en la que es basen les creences fonamentals de la nostra Correduria. Els nostres  valors guien les nostres accions i escomeses, influeixen sobre la forma en la que treballem dins de l’equip i la manera en la que atenem als nostres clients. Som conscients que en la presa de decisions diàries, posem en joc la pròpia imatge i satisfacció professional, així com la confiança d’aquelles empreses que compten amb nosaltres per això:.

Tot el nostre coneixement de 40 anys de trajectòria  professional està orientat a reforçar la confiança dels nostres clients així com en la creació i manteniment de noves relacions professionals duradores.

  • La nostra cultura es basa en el respecte mútu i en el treball en equip, promovent la corresponsabilitat i la iniciativa. Per ML Correduria compartir el coneixement és una premissa bàsica per poder oferir serveis com la informació veraç, actualitzada i transparent.
  • Creativitat: El nostre equip està constantment enfocat a la recerca de productes que responguin de manera eficaç i eficient a les noves necessitats que plantegen els actuals temps de postmodernitat.
  • Integritat: Vetllem per a que el nostre equip demostri el més alt nivell de professionalitat, així com que l’ètica i comportament es trobin a l’alçada dels compromisos, normes i valors de l’empresa.
  • Activitat: Perseverem en mantenir una actitud ètica, legal i conforme als standards de la professió.

  • Salut: Considerem que la salut i l’equilibri de l‘equip són determinants a l’hora d’obtenir èxit professional i hi invertim mitjançant:

                   • Programes de Capacitació

                   • Desenvolupament

                   • Assessorament

                   • Conciliació personal i professional

                   • Coaching permanent

Visió

Continuar essent reconeguts com a brokers solvents i de referència.

El nostre èxit a llarg termini esta basat en:

  •  La nostra habilitat en presentar solucions que s’enfoquin en aportar seguretat - financera i emocional- que respongui a les demandes dels nostres clients, donant resposta actualitzada a les seves circumstàncies professionals.

  •  La nostra capacitat d’avaluar les situacions de risc de manera efectiva i trobar oportunitats en els àmbits locals i globals.

  •  La nostra experiència d’equip, compromís ètic, creativitat i atenció al detall.

  •  La nostra recerca continua d’excel•lència en la qualitat, l’especialització en productes i serveis, la recerca incessant de noves línies d’acció, així com la constant innovació tecnològica.
Misió

Som una Consultoria centrada en la Gerència de Riscos i especialitzada en la Gestió de Programes d’Assegurances per Empreses. Valorem i per tant, tenim cura especialment de la relació amb els nostres clients (CRM). El nostre assessorament personalitzat permanent, té com objectiu l’elecció dels millors productes, que aportin la major seguretat i protecció possibles i que resultin en un major desenvolupament i benefici per als nostres clients.