Logo de AISTE
 
Cercar
Búsqueda en los contenidos de la web
ML Correduria - Apartado Seguro Colectivo de Salud
Empreses

Assegurança Col·lectiva de Salut

El Programa d’Assegurança de Salut per empreses de ML Correduria ha sigut dissenyat pensant en la més absoluta llibertat dels seus partícips.

Una Assegurança de Salut on podràs combinar la més absoluta llibertat d’elecció de metges i centres hospitalaris, amb una àmplia llista de serveis concertats.

El nostre programa d’Assegurances de Salut et permet:

  • PODER ACCEDIR als millors hospitals i metges del món, pels casos que sigui necessari i AJUDA pels casos en què això ocorri.

  • TENIR LA MÉS ÀMPLIA COBERTURA. L’empresa no desitja trobar-se amb “sorpreses” quan els seus treballadors o familiars necessiten
         cures de salut.

  • OBTENIR FLEXIBILITAT, perquè l’assegurança de salut s’ajusti a les teves necessitats i pressupost específic, i obtenir una relació
         qualitat-preu òptima i competitiva.

  • ELIMINAR LA BUROCRÀCIA i la utilització dels anomenats “xecs moderadors”, per poder accedir a les prestacions mèdiques.

  • FACILITAT en el control i administració del Pla de Salut.

  • QUALITAT. L’Assegurança de Salut és un benefici i ha de funcionar molt bé. L’atenció mèdica ha de garantir un elevat nivell de qualitat.

El Programa d’Assegurances de Salut per Empreses de ML Correduria es compon de garanties i serveis d’alt valor afegit, superiors a l’oferta habitual d’assegurances al mercat espanyol.

Demana pressupost. És imprescindible anotar: nombre de persones i edats.