Logo de AISTE
 
Cercar
Búsqueda en los contenidos de la web
Treballa amb nosaltres

Uneix-te al nostre Equip

 

Uneix-te al nostre Equip

 

En ML CORREDURIA, estem compromesos amb el creixement professional i personal dels nostres empleats. Si ets una persona apassionada per l'excel·lència en el servei al client i estàs interessat/da a formar part d'un equip dinàmic i orientat a l'èxit, t'animem a considerar les oportunitats laborals que tenim disponibles.

 

 Per què treballar amb nosaltres?

  • Cultura de treball inclusiva: Fomentem un ambient de respete mutu, colaboració i diversitat, on cada membre de l'equip es sent valorat i te l'portunidat de créixer.
  • Oportunidats de desembolupament professional: Ofereim programes de formació i desenvolupament continu per ajudar-te a assolir el teu màxim potencial en la teva carrera profesional.
  • Compensació competitiva: Reconeixem el valor de la teva feina dura i oferim una compensació justa i competitiva, juntament amb beneficis complementaris.
  • Equilibri entre treball i vida personal: Valorarem la importància de mantenir un equilibri saludable entre la teva vida professional i personal, per la qual cosa fomentem una cultura que recolza aquest equilibri. 

 

 

Oportunitats actuals


Col·laborador d'Assegurances: Uneix-te al nostre equip com a Col·laborador d'Assegurances i contribueix a proporcionar als nostres clients solucions fiables i personalitzades per a les seves necessitats d'assegurança.

 

Assistent d'Atenció al client

Assistent: Ajuda els nostres clients a comprendre i gestionar les seves pòlisses d'assegurança, proporcionant-los un servei excepcional i una experiència positiva en tot moment.

 

 

Com inscriure't  

Si estàs interessat a formar part del nostre equip i creus que la teva experiència i habilitats poden encaixar amb la nostra visió,
envia'ns el teu currículum i una carta de presentació a comercial_arroba_mlcorreduria.com.


Ens posarem en contacte amb tu quan revisem la teva informació.

ML CORREDURIA és una empresa que ofereix igualtat d'oportunitats i es compromet a la diversitat en el lloc de treball.