Logo de AISTE
 
Cercar
Búsqueda en los contenidos de la web
ML Correduria - Apartado Seguro de Hogar
Particulars

Assegurança de la Llar

Perquè a cada lloc on es té una llar s’inverteixen il·lusions i béns, i en tot cas, es necessita la tranquil·litat de la protecció. T’oferim una assegurança diferenciada per a la teva llar habitual i per un apartament o residència de temporada, que parteix d’unes cobertures bàsiques a un preu més competitiu.

A ML Correduria, t’assessorem sobre la valoració dels teus habitatges i el seu contingut – mobiliari, objectes de valor, joies i col·leccions – t’aconsellem sobre la millor fórmula d’assessorament per a cada cas.

En cas de sinistre i fins a la seva resolució, ens corresponsabilitzem amb tu per una gestió eficaç i eficient, des del primer moment fins a  la seva indemnització.

Ens ocupem de defensar i representar els teus interessos davant l’entitat asseguradora. Durant la vigència de les assegurances contractades i pel que ens sol·licitis, posem a la teva disposició un equip humà amb un alt nivell de formació i professionalitat, que t’oferirà assistència, assessorament i suport en qualsevol circumstància relativa al contracte establert.