Logo de AISTE
 
Cercar
Búsqueda en los contenidos de la web
ML Correduria - Apartado Resp. Civil Administradores
Empreses

Resp. Civil Administradors

PER QUÈ ÉS IMPRESCINDIBLE UNA ASSEGURANÇA D'ADMINISTRADORS I DIRECTIUS?

Els administradors i directius d'una empresa assumeixen responsabilitats addicionals i estan exposats a una varietat de riscos que posen en perill el seu patrimoni personal i el de la seva família. Per això, és important estar cobert enfront de possibles costos legals, multes o reclamacions de tercers.

 

QUINS RISCOS EXISTEIXEN?

Els administradors i directius han de respondre enfront de demandes per impagaments, incompliments d'acords comercials, deutes, acomiadaments, assetjament, mobbing, competència deslleial, mala gestió o presa de decisions incorrectes en la gestió de l'empresa, incompliment de normatives, entre d'altres.

  

A QUI COBREIX AQUESTA ASSEGURANÇA?

A l'administrador, directiu, consellers, empleats; les seves parelles, cònjuges i hereus. Al director de transició, al director que estigui exercint temporalment funcions de direcció en l'entitat. Advocats i a la mateixa entitat i les seves filials.

 

QUÈ COBREIX AQUESTA ASSEGURANÇA?

L'assegurança de Responsabilitat Civil d'Administradors i Alts Càrrecs cobreix les reclamacions, les despeses de defensa i despeses que interposin al directiu o interposin a l'entitat, per una gestió negligent.

Aquestes reclamacions poden basar-se en:

  • Responsabilitat Civil d'Administradors i Directius (perjudicis que el directiu hagi pogut ocasionar a tercers a la seva funció
         d'administrador).

  • Responsabilitat de l'Entitat per Pràctiques de Treball (perjudicis que l'entitat hagi pogut ocasionar a tercers per infringir
         pràctiques de treball).

  • Responsabilitat de l'Entitat (perjudicis que l'entitat hagi pogut causar a un tercer).